Onko väärää seksuaalisuutta?

Luin uskontoihin liittyviä uutisia ja törmäsin kaikkein eniten saarnoihin ja ongelmiin siitä että ihmiset rakastavat ketä rakastavat. On vaikea kuvitella ihmisten sanovan itseään uskovaiseksi ja silti edes ajatella pahasti ihmisten seksuaalisuuksista, miten joku voi olla uskovainen, jos ei arvosta kaikkia edes sen verran mitä jokainen ihminen arvostusta ansaitsee. 
Raamatussa kerrotaan homoseksuaalien ja muiden seksuaalisuuksien olevan väärin. Mutta jos näin oikeasti olisi, miksi ihmeessä Jumala tai kuka se meistä on päättänytkään on luonut meille vapaan tahdon rakastaa ja vapaan tahdon valita? Onko se niin väärin rakastaa jotain toista ihmistä niin ehdoitta että hylkää Jumalan sanan ? 

Jokaisen joka ikinä on hetkeäkään miettinyt "olenko viallinen kun tunnen näin?" tai "onko minussa jotain väärää?" Vastaus on aina EI. Jokainen ihminen on mitä on eikä sitä saisi kukaan muuttaa. Meidän koko tarkoitus maan päällä on jakaa elämäämme muille ja antaa avoin syli auki muiden elämille. Meille on luotu anteliaisuus ja jokaisen tulisi käyttää sitä auttaen muita ja olemaan avaramielinen sekä kunnioittaa kaikkia ilman epäilystä. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lovely

kohtalo

avaa silmät